AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Pe14.12.2018

Lumiketjut, jääketjut, ketjut, nastaketjut, liikenneketjut, kevytketjut... Rakkaalla lapsella on monta nimeä :) Ketjujen sesonki on parhaillaan täällä!

Meillä on jo pian kymmenen vuoden kokemus GripX -ketjujen myynnistä, joten meiltä saat asiantuntevaa palvelua ketjuja hankkiessasi. Varastokokoja on paljon ja ketjuparin mukana tulee aina mukana yhden ruudunmittaiset jatkopalat, sekä osia joita voi käyttää asentamisessa tarvittaessa.

 

GripX-ketjut tunnettiin aikaisemmin SCS (Scandinavian Chain Supplier) -merkillä, mutta vuonna 2017 entinen OFA, eli nykyinen Nordic Traction Oy osti SCS:n ketjutoiminnan, jolloin ketjujen nimi muutettiin GripX:ksi. Jo entisestään tarkasti tehdyt ketjut ovat saaneet muutoksen myötä entisen OFA:n, eli nykyisen Nordic Tractionin pitkän kokemuksen hiomat standardipäivitykset, muuten ketjut ovat edelleen samaa tuttua ja vankkaa laatua.

Meiltä saat ketjut nopeasti traktoriin, työkoneeseen tai muuhun ajoneuvoon. Tilaa verkosta tai puhelimitse!

 

Ti 9.10.2018

Kotimaiset ja ekologiset Adeliina pyykkietikat ja siivousaineet on nyt lisätty verkkokauppaan. Etikkaa käytetään huuhteluaineen sijaan ja se raikastaa työvaatteetkin erinomaisesti. Myös muut Adeliinan siivousaineet saatavana.

 

Adeliina_pyykkietikka

 

To 4.10.2018

MashMaksutapa250px

Verkkokauppaamme lisätty uusi maksutapa: mash -lasku. 

Mash -laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat maksaa laskusi erissä, voit laskun saatuasi muuttaa maksutapasi osamaksuksi. 

Ostoksen arvo voi olla 10-10 000 €.

Aiemmatkin maksutavat ovat myös normaalisti käytettävissä. Edelleen voit siis ostaa Paytrailin tarjoamalla verkkopankkimaksulla, luottokortilla tai osamaksulla. Ja tuttu maatalouskoneet.fi -lasku on myös valikoimissa.

Lisätietoa kaikista maksutavoistamme löydät toimitusehdot-osiosta

 

Ma 24.9.2018

Ketjukausi on kohta käsillä ja saimme uudet hinnastot tavarantoimittajalta. Toimittaja on nostanut hintoja nousseiden materiaali- ja muiden kulujen vuoksi. Uudet hinnat päivitetään myös kauppaan kuluvan viikon aikana. 

 

Ke 25.4.2018

 

Ajankohtaista osio avattu pitkän tauon jälkeen!

Kauppaan on päivitetty entistä paremmin näkyville edustamamme uudet tuotteet! Edelleen meillä on käytettyjä koneita, mutta löydätte ne käytetyt koneet osiosta. Otamme valikoimiin uusia mielenkiintoisia koneita ja tarvikkeita, joten meille voi myös ehdottaa tuotteita valikoimiin. 

 

Saimme muuten tällä viikolla täydennyksen RS100 piensiemenlevittimiä, joten niitä löytyy taas suoraan varastosta lyhyellä toimitusajalla. 

 

 

 

 

jankkuri

 

North Sea Lubricants -tuotevalikoiman löydät jatkossa meiltä!

 

NSL_Packshot_1